Over ons

Over ons

In mijn ruime woning in Wijchen bied ik kinderopvang 7 dagen in de week. Waarbij van belang is het creëren van een beschermde en liefdevolle omgeving, waar uw kind(je) heerlijk kind kan zijn en zich veilig en vertrouwd voelt.

Ik bied opvang in een professionele, huiselijke, veilige, rookvrije en gezellige omgeving. Door de kleinschaligheid is er veel persoonlijke aandacht voor uw kind.

ExtraCare4Kids vangt baby’s, kleuters en kinderen op tot en met 12 jaar. De opvang is bij ons niet beperkt tot alleen overdag, het kan ook ’s avonds, in het weekend of zelfs in de vakantie plaatsvinden. De opvangtijden worden in overleg met u bepaald. Onze opvang biedt plaats aan maximaal 5 kinderen .

Branchevereniging: om kennis, vaardigheden en ontwikkelingen in de gastouderopvang up-to-date te houden is Extracare4kids lid van de Branchevereniging Nysa.

Pedagogisch beleidsplan

Er is er een pedagogisch beleidsplan vanuit het gastouderbureau waar we volledig achter staan. Dit beleidsplan kunt u opvragen bij de diverse gastouderbureaus waar ExtraCare4Kids mee samenwerkt. Ook moeten wij voldoen aan de eisen zoals deze gesteld worden door de GGD en de gastouderbureaus. Hierop wordt ieder jaar opnieuw gecontroleerd.